hakkımızda bayraktar

İstanbul Eşya Depolama Hizmeti

Ev Eşyası Eşyası Depolama

Ofisler de, daireler de ve depolar da kullanılmayan bir dünya eşya bulunmaktadır. Hane sahipleri, söz konusu bu eşyaların belirli bir süre saklanması için eşya depolama firmaları ile iletişime geçmektedir. Bahsi geçen hizmeti sağlayan evden eve nakliye firmamız, her türlü malzemeyi, mobilyaları ve seri imalat ürünlerini sorunsuz bir şekilde saklamaktadır. Firmamızın depoları, hijyenik olmakla beraber yüzde de yüz güvenlidir.

Ayrıca ev eşyası depolama hizmetleri İstanbul’un tüm semt ve ilçeleri için verilmektedir. Ekiplerimiz talep edilen adreslere gelerek saklanması istenen eşyaları ambalajlamaktadır. Yükleme sırasında da eşyaların zarar görmesi, deforme olması engellenmektedir. Eşya depolama hizmetleri her türlü yük için verilebilmektedir. Firmamızın saklama alanları oldukça geniştir. Yine saklama alanlarımız kapalı ve güvenli olmakla beraber çevresel etkenlere karşı da korunaklıdır.

Evden eve nakliye firmamız, tadilata girmiş olan daire veya ofisler için de günlük ta da haftalık depolama hizmeti vermektedir. Depolama süresi müşterilerimiz tarafından belirlenmektedir. Aylık veya yıllık gibi istenilen süre kadar depolama desteği sağlanmaktadır.


evesyasidepolama


Eşya Depolama Ünitelerimiz Nasıl ?

Eşya depolama atacan ünitelerimiz yüksek bölümlerden oluşmaktadır.Nem,rütübet,haşere ve havasızlık etkenlerinden korunaklı antrepo ve mini depo tesislerimizde hizmet vermekteyiz.

Depomuza bırakılan eşyalar haftada 2 gün ilaçlama yapılarak koruma altına alınmaktadır.Otomotik havalandırma sistemleri ile 7 / 24 havalandırma peronları ile eşyalarınız ilk gün ki gibi,kapalı devre kamera sistemleri ile eşyalarınız koruma altına alınmaktadır.

İstanbul atacan Depo Web Sistemden numaranız eklenerek bulunduğunuz depolama ünitesinden eşyalarınızı gözlemleyebilir ve eşyalar hakkında bilgilendirilirsiniz.


istanbuldepo


İstanbul Evden Eve Depolama yapılmadan önce sizlere göndereceğimiz ekspertiz elemanız malzemenin çokluğuna ,kullanılacak malzemelere,görevlendirilecek elaman sayısına ve depolama süresine göre belirli bir fiyat çıkaracak ve size en uygun fiyatlandırmayı yapacaktır.

İSTANBUL Evden Eve Nakliyat atacan daha sonra elemanlarımız bu noktadan malzemelerinizi paketleyip depolarımıza kadar özenle taşıyacaklar.İstediğiniz süre boyunca depomuzda kaldıktan sonra malzemelerinizi güvenilir ellerden teslim alabilirsiniz.

Depo Alanı Seçme

İstanbul Depolama'da istediğiniz depolama ünitesini seçebilme avantaları İstanbul atacan atacan depolama tesisinde tek bir depolama alanı değilde dilediğiniz bir depolama alanı kiralamak artık çok kolay, eşya listesi ile size en yakın şubemizi arayarak aşağıda bulunan ünitelerden kiralama yaparak dilediğiniz depoya sahip olabilirsiniz.


esyadepolamaistanbul


Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama fiyatları yük sayısına göre değişmektedir. Maliyet hesaplamaları yapılırken depolama süresi ön planda tutulmaktadır. 2+1 ile 3+1 daireler de bulunan eşyaların depoma ücretleri farklıdır.

Firmamız ise büyük daireler ve çoklu eşyalar için yüzde 25’lik indirimler yapmaktadır. Paketleme, geri iade, sökme ve takma gibi uygulamalar için ekstra bir ücret talep edilmesi söz konusu değildir. Eşya depolama fiyatları yapılan ekspertiz çalışmalarından sonra belirlenmektedir.

Firmamız komple mobilyalar, fabrika imalat ürünleri ve ev eşyaları için ekstra yüzde 10’luk indirimler gerçekleştirmektedir. Piyasa merdiven altı depolar üzerinden hizmet veren firmalar tarafından talep edilen tutarlar cazip gelebilir. Ancak bu tür depolar da saklanan eşyaların sağlıklı bir şekilde kalması söz konusu değildir.

Depolama fiyatları kadar önem arz eden diğer bir nokta sunulan hizmetin kalitesidir. Firmamızın fiyat politikasını öğrenmek için müşterileri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bünyemiz de kapalı kasa kamyon ve kamyonet gibi pek çok araç modeli yer almaktadır. Tüm yükler sigortalı bir şekilde taşınmaktadır. 

İstanbul Eşya Depolama

Yük depolama hizmeti ciddi bir profesyonellik gerektirmektedir. Depolanacak olan tüm eşyalar özenle paketlenmeli ve aynı özenle araçlara yerleştirilmelidir. Ancak bazı firmalar işini düzgün bir şekilde gerçekleştirmemektedir. Örneğin bahsi geçen eşyalar özensiz bir şekilde ambalajlanmaktadır.

Bu nedenle de taşıma sırasında deforme olmaktadır. istanbul eşya depolama hizmeti, sadece profesyonel firmalar bünyesinden alınmalıdır. Ayrıca hizmet öncesin de firmalar hakkın da detaylı araştırmaların yapılması da çok önemlidir.

Eşya Depolama Hizmeti

Eşyaların hangi şekilde depolanacağı hakkın da bilgiler edinilmelidir. Firmamız ise profesyonel ve kurumsal çalışma prensibi sayesin de müşterileri memnuniyeti sağlamaktadır.İstanbul eşya depolama hizmetleri ekonomik fiyatlar ile verilmektedir.

Ambar yükleri, komple mobilyalar, seri imalat veya tekstil ürünleri profesyonel bir şekilde muhafaza edilmektedir. Atacan nakliyat firmamız, yüksek katlı binalar da bulunan eşyalar için asansör sistemi temin etmektedir. İşcilik uygulamaları sırasında hiçbir eşya zarar görmemektedir.

  • Depolama Hizmetinden Faydalananlar
  • Evi tadilatta olanlar
  • Kentsel dönüşümde olanlar
  • Yurtdışına çıkanlar
  • Kısa süreli saklamak isteyenler
  • Evinde fazla yer kaplayan eşyalar
  • Atmaya kıyamayanlar

Eşya Depolama Firmaları

Eşya depolama firmaları içerisin de en ekonomik hizmeti almak yerine en kaliteli hizmeti almak ilk amaç olmalıdır. Çünkü saklanan eşyaların maddi değerleri oldukça fazladır. Bu eşyalarıın zarar görmesi halin de ağır maddi kayıplar ile karşılaşılmaktadır. Firmamız fiyat noktasında mümkün mertebe en uygun hizmeti sunmaktadır. Ayrıca tüm hizmetler tamamen sigortalı bir şekilde verilmektedir. Eşya depolama firmaları seçimin de bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Örneğin bazı nakliyeciler  derme çatma alanlar da depolama hizmeti sunmaktadır. Bu gibi alanlar da depolanan eşyalar kullanılmaz bir hale gelmektedir. Atacan nakliye şirketimizin depoları günümüz modern yaşantısına uygun bir şekilde dizayn edilmiştir. Ayrıca tüm saklama alanlarımız haftalık rutin kontrollerden geçirilmektedir.

Eşyaların zarar görmesi, deforme olması veya kayıp olması asla söz konusu değildir. İstanbul eşya depolama firmaları sayesin de pek çok müşterimiz geleceğe güzel yatırımlar yapmaktadır. Firmamıza gelen talep ve istekler hızlı bir şekilde onaylanmaktadır. Depolanması istenen tüm eşyalar 1 iş günü içerisin de talep edilen adreslerden teslim alınmaktadır.

Ev Eşyası Depolama Firmaları

Ev eşyası depolama hizmeti, bünyemiz tarafından verilmektedir. Yaşam alanların da bulunan tüm mobilyalar, beyaz eşyalar, koltuk ve yatak takımları sorunsuz bir şekilde muhafaza edilmektedir. Tadilata girmiş olan daireler için günlük araç desteği sağlanmaktadır. Ev eşyası depolama ekiplerimiz, mobilyaların de montajını gerçekleştirdikten sonra ambalajlama çalışmalarına başlamaktadır. Tüm eşyalar dikkatli bir şekilde kamyonlara yerleştirilmekte ve ardından depolama alanlarımıza getirilmektedir.

Boşaltma uygulamaları sırasında da eşaların zarar görmesi engellenmektedir. Ev eşyası depolama hizmetimiz, güvenli bir şekilde verilmektedir. Ayrıca her müşterimize özel kilitli odalar tahsis edilmektedir. Bu sayede de eşyaların birbirine karışma riski ortadan kaldırılmaktadır. Firmamız, zarar gören eşyaların maddi değerlerini hesaplayarak müşterilerimize ödeme yapmaktadır. Mal sahiplerinin en ufak bir mağduriyet yaşaması söz konusu değildir.

Ev eşyası depolama firmamız aynı zaman da gelen geri iade taleplerini de 1 iş günü içerisin de karşılamaktadır. Depolama alanlarımızın tamamı 7/24 güvenlik kameraları ile takip edilmektedir. Maddi açıdan çok değerli olan eşyalar için özel bölmeler oluşturulmaktadır. Depolama hizmetlerin de ilk önceliğimiz eşyaların güvenliğinin maksimum bir düzey de sağlanmasıdır.

Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama fiyatları yük sayısına göre değişmektedir. Maliyet hesaplamaları yapılırken depolama süresi ön planda tutulmaktadır. 2+1 ile 3+1 daireler de bulunan eşyaların depoma ücretleri farklıdır. Firmamız ise büyük daireler ve çoklu eşyalar için yüzde 25’lik indirimler yapmaktadır. Paketleme, geri iade, sökme ve takma gibi uygulamalar için ekstra bir ücret talep edilmesi söz konusu değildir. Eşya depolama fiyatları yapılan ekspertiz çalışmalarından sonra belirlenmektedir.

Firmamız komple mobilyalar, fabrika imalat ürünleri ve ev eşyaları için ekstra yüzde 10’luk indirimler gerçekleştirmektedir. Piyasa merdiven altı depolar üzerinden hizmet veren firmalar tarafından talep edilen tutarlar cazip gelebilir. Ancak bu tür depolar da saklanan eşyaların sağlıklı bir şekilde kalması söz konusu değildir.

Depolama fiyatları kadar önem arz eden diğer bir nokta sunulan hizmetin kalitesidir. Firmamızın fiyat politikasını öğrenmek için müşterileri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bünyemiz de kapalı kasa kamyon ve kamyonet gibi pek çok araç modeli yer almaktadır. Tüm yükler sigortalı bir şekilde taşınmaktadır.

hakkımızda evden eve

Gerçek İstanbul Nakliyat'ı Nasıl Ayırt Edebilirsiniz ?

  • K3 Belgesi olan şirket konumunda bulunan ve taşımacılık belgeleri tam olan şirketlere verilir.İstanbul Nakliyat K3 Belgesi için bilgi alınız.
  • Marka tescil ve Iso 2001 belgelerini isteyiniz.
  • Türk Ticaret ve Vergi Dairesinden mutlaka sorgulama isteyiniz.
  • Açık adreslerinde inceleme yapıp şirket kimlik bilgilerinden bilgi isteyiniz.
  • Taşınma günü gelecek olan personellerin sigorta belgeleri