En İyi Nakliye Firmaları İstanbul

En İyi Nakliye Firmaları İstanbul

En İyi Nakliye Firmaları

En iyi nakliye firmaları” kavramı  günümüzde insanların taşıma işlemlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için yaptığı araştırmalar arasında gelmektedir. Bunun sebebi ise kurumsallaşmayı başaramamış, bir nakliye aracı ve birkaç taşıma personelinin bir araya gelmesiyle oluşan ve hizmet süreçlerinde müşterilerini mağdur eden firmalardır.
Atacan Nakliyat sektörde 25.yılının vermiş olduğu deneyimin yanında ilk günden itibaren işini kurumsal, faturalı ve sözleşmeli olarak yapan bir firmadır. Bu hassasiyetlerin neticesinden bu gün İstanbul Evden Eve Nakliyat söz konusu olduğunda İstanbul’un en çok bilinen ve olumlu yorumlanan firmaları arasında bulunmaktayız.
Peki En iyi nakliye firmaları nasıl anlaşılır ve kriterleri nelerdir? Hep birlikte inceleyelim!

En İyi Nakliyat Firmaları 2023

En iyi nakliyat firmaları listesini yapmak hizmet sektöründe çıtanın yükseldiği 2023 yılında oldukça zor gözükmektedir. Bu şekilde bir sıralama listesi yapamasak bile İstanbul en iyi nakliyat firmaları listesine girme kriterleri hakkında deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
Bu sıralamada ele alacağımız başlıklar profesyonel bir nakliyat firmasında bulunması gereken vasıflar olacaktır.

en iyi nakliye firmaları istanbul

en iyi nakliye firmaları istanbul

1-Kurumsallık

En iyi evden eve nakliyat firmasında bulunması gereken en önemli nitelik tabi ki kurumsallık olmalıdır. Kurumsal olmayan ve hatta Ltd.Şti yani limitet şirketi olarak hizmet vermeyen firmalardan uzak durmak en doğrusu olacaktır. Nakliyat üzerine açılıp gerekli teminat sermayesini ibraz edebilen ve taşımacılık üzerine sertifikalarını alan firmalar Ltd. Şti. olarak hizmet vermektedirler.

2-Fatura Kesimi

Kurumsal firmalar ile kurumsallaşmış firmalar arasında da fark bulunmaktadır. Çalışacağınız firmaların fatura kesmekten kaçınmaya çalıştığını anlarsanız bu farkı görmüş olacaksınız. Kurumsallaşmış en iyi nakliyat şirketleri siz sormasanız bile ilgili faturayı kesecektir.

3-Sözleşme

Sözleşme tüm hizmet sektöründe olması gerektiği gibi İstanbul nakliyat firmaları içinde olmazsa olmazdır. Hizmet detaylarının belirlenerek taşınma sürecine başlamadan önce hazırlanarak karşılıklı imzalan yazılı matbu dosyaya sözleşme denilmektedir. Bu sözleşme sayesinde iki tarafında hakları koruma altına alınmış olacaktır. Herhangi bir aksaklıkta müşteri mağduriyetinin önüne geçilmesi için en önemli belgeler arasında gelmektedir.
Atacan Nakliyat olarak tüm nakliye hizmetlerimizi müşterilerimize sözleşmeli olarak sunmaktayız. İlgili taşımacılık sözleşmelerimizin örneklerini incelemek için 0532 487 80 42 numaralı destek hattımızı arayabilirsiniz.

4-Sigorta

Evden eve nakliyat firmaları arasında en iyi firmayı anlayabilmenin bir diğer yöntemi ise taşıma işlemlerinde yaptıkları nakliyat sigortasıdır. Araştırmanız esnasında sigorta yaptırıp yaptırmadıklarını sorabilir ve “yapıyoruz” cevabını aldığınız firmaya öncelik verebilirsiniz.
Emtia sigortası olarakta bilinen nakliyat sigortası: Karayolu ve diğer yollarla bir noktadan diğerine taşınan her türden yükün, taşıma sürecinde karşılaşabileceği tehlikelerden kaynaklanan zararlara karşı teminat sağlayan bir sigorta çeşididir. Bu sigortayı genelde nakliyat firmaları yaptırmaktadır.

5-Exper Hizmeti

En iyi evden eve nakliyat firması araştırmanızda size fikir verebilecek bir diğer ekstra hizmet ise exper hizmetidir. Nakliyat sektöründe exper hizmeti müşterinin talebi üzerine bir uzmanın yönlendirilmesidir. Uzman müşterinin taşınacak olan eşyasını yerinde tespit eder, gerekli olması durumunda taşınılacak noktayı inceler ve fiyat çıkarır. Ayrıca müşterinin tüm sorularını cevaplandırır.
Exper hizmeti bazı nakliye şirketleri tarafından ekstra ücretlendirilip faturaya eklenibilirken, bazı en iyi nakliye firmaları bu hizmeti de ücretsiz olarak sağlamaktadır.
Firmadan alacağınız hizmetten emin olmak ve sonradan ortaya çıkan “bunu söylememiştiniz” temelli tartışmaların önüne geçmek için en iyi yöntemlerden bir tanesidir.

en iyi taşıma şirketi

en iyi taşıma şirketi

En İyi Evden Eve Firması İstanbul

En iyi evden eve İstanbul firması olarak adından söz ettiren firmamız Atacan Nakliyat siz değerli müşterilerimizin teveccühü ile büyümeye devam etmektedir. Her geçen gün büyüyen müşteri portföyümüz ve güçlü referanslarımız ile İstanbul ilinin tüm ilçe ve semtlerinde en iyi nakliye firması olarak tanınırlığımızı artırmaktadır.
Firma olarak dikkat ettiğimiz en önemli hassasiyetlerimizden bir tanesi müşterimizin teşekkürünü alarak mutlu bir şekilde uğurlamak için tüm olanaklarımızı seferber etmemizdir. Böylelikle müşterimize ait olan tüm eşyaları kendi emanetimiz kabul eder, sözümüze riayet etmeye gayret gösterir ve en iyi şekilde hizmetimizi sonlandırırız.
Sizleri sorunsuz ve en iyi evden eve taşımacılık hizmetlerimizle tanışmak için ofisimize davet ediyoruz. Yahut 0532 487 80 42 numaralı destek hattımızdan bize ulaşabilir ve istediğiniz konuda bilgi alabilirsiniz.   Hizmetlerimiz ağırlıklı olarak :

Ve benzeri nakliye işlemleri üzerinedir. İstanbul içinde oturuyorsanız ve günübirlik ulaşım, iletişim saplayabileceğiniz bir nakliyat firması arayışınız varsa bize ulaşabilirsiniz.

En İyi Evden Eve Nakliyat Firması İletişim

En iyi evden eve nakliyat firması iletişim bilgilerine sitemizin menüsünde bulunan iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.  Müşteri hizmetlerimiz 7/24 destek vermekte olup tüm soru ve sorunlarınızı çözmek için çalışmaktadır. Bizi arayabileceğiniz numaramız: 0532 487 80 42
Kaliteli taşımacılığın adresi olan Atacan Nakliyat dün olduğu gibi bu günde müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına hizmet çıtasını yükseltmeye devam etmekte, sektörde ilklere imza atmaktadır.