Güvenilir Nakliye Firmaları

Güvenilir Nakliye Firmaları

Güvenilir Nakliye Firmaları İstanbul

Günümüz şartlarında taşınmak zorlu bir aktivitedir. Kalabalıklaşan ve mali değeri artan eşyalar göz önünde bulundurulduğunda taşınma planı yapan ev ve iş yeri sahiplerinin ilk araştırmalarından biri güvenilir nakliye firmaları olmaktadır. Güvenilir bir taşıma şirketi bulmak biraz zaman alsa da taşınma sürecinin sorunsuz neticelenmesi için gereklidir.

Başlangıçta genellikle paradan tasarruf etmeyi amaçlayan ev sahipleri daha ucuz fiyatlarla çalışan firmalara yönelmektedir. Bu davranış internet ortamında hizmet veya ürün arayan herkes için bir kural, pratik bir davranış yasasıdır. Fakat söz konusu hizmet eşyalarınızı ilgilendiren bir evden eve nakliyat hizmeti ise fiyatlara takılı kalmamak önceliğiniz olmalıdır.

güvenilir nakliye firmalari

güvenilir nakliye firmalari

Güvenilir Nakliye Firması Nasıl Seçilir?

Ev taşıma süreci, kişinin eşyalarının en iyi ve güvenli bir şekilde taşınması için büyük beklentilerle beraber endişelerinde yer aldığı süreçtir. Anlaşılan firma sözleşme öncesinde ayrı sonrasında ayrı bir tavır ve hizmet kalitesi ortaya koyabilir. Bazı firmalar sonradan sürpriz fiyat artışları dâhil birçok olumsuzluklara imza atarak ev sahiplerini mağdur etmektedir.

Tüm bunların önüne geçmek ve baş ağrısız bir taşınma yapabilmek için önceliğiniz güvenilir nakliye firmaları araştırması yaparak size en uygun, kurumsal ve kaliteli bir firmaya ulaşmak olmalıdır.

Güvenilir bir evden eve nakliyat firması seçmeniz için şu adımları uygulayabilirsiniz;

1- Nakliye Şirketini İyi Araştırın

Aradığınız evden eve nakliyat şirketinin aşağıdaki özelliklere sahip olduğundan emin olmalısınız:

  • İşletme ruhsatı;
  • Taşıma izin ve belgeleri;
  • Sabit fiziksel adres;
  • Müşteri destek hattı ve ulaşılabilirlik;
  • Sigorta ve sözleşme;
  • Organizasyon şeması;
  • Ekip çalışanları ve çeşitliliği;
  • Şehir içi ve şehirlerarası nakliyat deneyimleri.

Güvenilir Nakliye Şirketi

Çoğu zaman dijital yollarla iletişim kurulan bir şirketin kurumsallık ve kalitesini kanıtlayabilmek mümkün değildir. Profesyonel bir web sitesi tasarımı ile sahte adresler ve hatlar üzerinden müşteri devşirmeye çalışan bir çok merdiven altı nakliye firması bu sektörde ne yazık ki faaliyet yürütmektedir. Gerekli denetimlerin yetersizliği nedeniyle sektörde ciddi mağduriyetler yaşanmaktadır. Bu durum taşınma sürecinde maddi hasar, stres ve başka birçok mağduriyetlere neden olmaktadır.

güvenilir nakliye firmalari istanbul

güvenilir nakliye firmalari istanbul

Bunların önüne geçebilmek adına yukarıda saydığımız kriterleri araştırın. Ardından;

  • Şirket hakkında gerekli tüm bilgileri alın,
  • Şikâyet sitelerinde şirket adı ile arama yapın ve varsa şikayet konularını inceleyin,
  • Şirketin kayıtlı olduğu online firma rehberleri, Google harita kayıtları üzerinden müşteri görüşlerini değerlendirin.

Kararınız için gerekli olmasa bile, şirketin deneyimini ve piyasada faaliyet gösterdiği süreyi kontrol etmek önemlidir. Çünkü bu şirketin sağlamlığını gösterir. İşini iyi yapan firmalar uzun soluklu hizmet yıllarına rağmen müşterilerini memnun etmeyi başaran firmalardır. 3-5 yıldır bu işi yapan bir firma ile 20 yılı aşkın sektörde yer alan firmanın kalite ve deneyimi aynı olmayacaktır.

2-Farklı Nakliyat Firmalarından Teklif İsteyin!

Nakliyat firmaları ile doğrudan telefon görüşmesi ya da ofis görüşmesinin ardından çalışmaya başlamak yerine onlardan teklif isteyebilirsiniz. Teklifte sunulacak hizmetler ve fiyat detaylarına yer vermesini talep edin. Zaten profesyonel firmaların fiyat teklif şablonları hatta matbu formları bile mevcuttur. Farklı birkaç firmadan bu şekilde teklif talep etikten sonra Bunları karşılaştırarak birde internet ortamından detaylı inceleyerek çalışmaya karar vermeniz daha kolay olacaktır.

İstanbul güvenilir nakliyat firmaları arasında yer alan firmamız Albayrak Nakliyat müşterilerine fiyat teklifi, kampanya ve sözleşme gibi kurumsal bir nakliyat şirketinde olması gereken tüm belgeleri sunmaktadır.

güvenilir nakliyat firmalari

güvenilir nakliyat firmalari

3-Ekip ve Araç Çeşitliliğini Sorun!

Ev taşıma şirketleri arasında hizmet kalitesi ekipman ve ekip deneyimi sayesinde ortaya çıkmaktadır. Bazı kurumsal firmaların ekibinde;

  • Uzman taşıyıcı
  • Mobilya/marangoz ustası
  • Elektrik/beyaz eşya ustası
  • İstif ustası
  • Eksper yetkilisi

gibi alanında uzmanlaşmış çalışanlar bulunmaktadır. Örneğin eşyaların de montaj ve montaj işlemi deneyimli bir kişi tarafından yapılırken taşınması ve diğer işlemleri de uzmanları tarafından yapılmaktadır.

Güvenilir Ev Taşıma Şirketi

Ayrıca bazı firmalar yetersiz araç filosu nedeniyle nakliye araçlarını kiralayarak hizmet sunmaktadır. Bu da fiyatlara fazladan maliyet yansıtabilmektedir. Mesela asansörlü nakliyat aracı olmayan bir firmanın kiralayarak bu eksikliğini tamamlaması müşteriye yüksek fiyat olarak yansıyacaktır. Bu sebeplerden dolayı çalışacağınız firmaya bu ihtiyaçları sorabilirsiniz.

4-Sigorta Kapsamı

Nakliye firması tarafından size sunulan sigorta seçeneklerini değerlendirin. Firmaların sigorta kapsamları farklılık gösterebilmektedir. Kimi sadece eşyaların bir kısmına sigorta yaparken kimi tamamına yapabilmektedir. Kurumsal nakliye firmaları taşınma sürecinin yolculuk kısmı dâhil tamamına sigorta yapmaktadır. Bu durum firmanın müşteriye sunduğu teminatı ve kurumsallığını ortaya koymaktadır.

Nakliye sigortası, tabii ki olmasını istemediğiniz zararları tazmin etmeye yarar. Ancak, hasar durumunda daha büyük kayıpları önlemek için firmanın benzer durumlarda aldığı aksiyonları gözden geçirmek gerekir.

İstanbul Güvenilir Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul kalabalık ve nüfus sirkülasyonu yoğun bir şehir olduğu için güvenilir evden eve nakliyat firmaları bulmak ve bunlarla çalışmak ev sahipleri için önem arz etmektedir. Birçok firmanın hizmet verdiği İstanbul şehrinde şehir içi ve şehirlerarası ev taşıma işlemleri yoğunluktadır.

Güvenilir İstanbul Nakliyat

İstanbul’da ev sahipleri ve iş yeri sahiplerine tavsiyemiz çalışacakları firmanın tüm detaylarına, geri dönüşlerine ve referanslarına göz atmaları olacaktır. Yukarıda saydığımız kriterlere ek olarak çevrenizde yakın zamanda taşınma süreci atlatmış kişilerden çalıştıkları firma hakkında bilgi alabilir, memnuniyetlerini öğrenebilirsiniz.

Firmamız Albayrak Nakliyat, İstanbul nakliyat firması sektöründe en çok tavsiye edilenler listesine girmeyi başarmış kurumsal ve nitelikli bir firmadır. Kurulduğu tarihten beri müşterileri için tüm opsiyonları aktif eden, sektörde birçok yeniliğin kapısını aralayan şirketimiz aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Evden eve nakliyat, ofis taşıma, eşya depolama gibi ihtiyaçlarınıza en güvenilir nakliye firması olarak cevap vermeye hazır olduğumuzdan emin olabilirsiniz. Firmamız hakkında aklınıza takılan sorulara cevap bulmak için müşteri destek hattımızdan bize ulaşabilir veya ofisimize misafir olabilirsiniz.