İstanbul Hamal

İstanbul Hamal

17 Mart 2024 0 Yazar: admin

İstanbul Hamal Eleman

İstanbul hamal ve taşımacılık hizmetleri nakliye şirketleri tarafından verilmektedir. Ev veya ofis eşyalarının nakli sırasında sorunlar yaşanmaması için personellerin alanında uzman olmaları gerekmektedir.

Örneğin taşınacak olan eşyaların paketlenmesi, kurulumu montajı alanında uzman hamallar tarafından yapılması önemlidir. Ayrıca İstanbul hamal hizmetleri firmamız tarafından profesyonel bir şekilde verilmektedir.

istanbul-hamal
istanbul-hamal

Hamallarımızın tamamı hangi eşyanın nasıl nakil edilmesi noktasında 20 yıllık tecrübeye sahiptir. Albayrak nakliye şirketi, evden eve taşımacılık, parça eşya taşıma, asansörlü nakliye, ofis ve depo taşıma gibi hizmetler sunmaktadır. Sunulan bu hizmetler de yer alan elemanlarımız hassas çalışma prensibine sahiptir.

İstanbul hamal ve elemanlarımız, taşımaya ek olarak mobilya montajı, elektrik işleri, sökme takma gibi işçilikler noktasında da bilgi sahibidir.

Ayrıca istanbul evden eve nakliyat hizmeti, anahtar teslim olarak verilmektedir. Tüm işlemler aynı gün içerisin de tamamlanmaktadır. Firmamız İstanbul hamal temini hususun da 7/24 destek sağlamaktadır.

Hamal Ücretleri

Hamal ücretleri 300-350 Türk Lirasından başlamaktadır. 3+1, 4+1 daireler veya ofisler için istenilen sayı da eleman temin edilmektedir.

Firmamızın hamalları fizik açısından yeteri güce sahiptir. Ağır tonajlı eşyalar bile çok kolay bir şekilde araca yüklenmektedir. Ayrıca hamal ücretleri açısından da ekonomik fiyatlar ile hizmet sunulmaktadır.

Firmamız eşya sayısına göre müşterilerine özel fiyat indirimleri de gerçekleştirmektedir. Komple yükler, depo yükleri, seri imalat ürünleri için grup şeklinde eleman temini gerçekleştirilmektedir.

Taşıma sırasında yüklerin zarar görmemesi adına her türlü önlem hamallarımız tarafından alınmaktadır. Firmamız şehirler arası taşımacılık hizmetleri için de eleman tahsis etmektedir.

Günlük hamal

Ayrıca günlük hamal ücretleri yük miktarına, eşyaların bulunduğu binaların yüksekliğine ve çalışma süresine göre değişmektedir. Her ne olursa olsun firmamız ekonomik fiyatlar ile eleman temini sağlamaktadır.

Yine sadece taşıma hizmeti almak isteyen müşterilerimizin talepleri de hızlı bir şekilde karşılanmaktadır. Tüm ilçelere aynı günde günlük hamal ve montaj elemanı yönlendirilmektedir.

gunlukhamal
gunlukhamal

Hamal Bul

Müşterilerimiz, eşyalarını taşımak için elaman arayışına girmektedir. Ancak bu arayışın süresi uzadıkça uzamakta ve zaman kayıplarına neden olmaktadır. Firmamız ise bahsi geçen kayıpların yaşanmaması için İstanbul hamal bul sistemi geliştirmiştir.

Sitemiz üzerinden anında eleman talebi gerçekleştirebilir ve size en yakın adreste olan elemanlarımıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobilya montaj için de marangoz desteği sunulmaktadır. Tüm ev eşyalarının montajı, kurulumu, profesyonel ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Hamal bul sistemi sayesinde taşıma işlemleri daha kısa ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bazı müşterilerimiz ise dışardan eleman ararken özensiz davranmaktadır. Bu işte profesyonel olmayan rast gele işçiler yüzünden pek çok eşya zarar görmektedir.

İşçi maliyetlerini düşürmek adına yapılan bu girişim neticesin de ise daha büyük maddi kayıplar ile karşılaşılmaktadır. Hamal bul sistemimiz sayesinde ise hem en kaliteli işçiliğe ulaşabilir hem de ekonomik bir hizmet alabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde görev yapan tüm personel ve hamallarımız taşıma sektörüne özel olarak yetiştirilmiştir.

istanbulhamalucretleri
istanbulhamalucretleri

İstanbul Hamal Lazım

Hamal lazım diyen müşterilerimiz nakliye firmalarına başvurmaktadır. Nakliye firmaları, eleman temini noktasında yardımcı olsa da bazı firmalar ciddi sorunlar çıkarmaktadır. Örneğin haddinden fazla ücret talep eden kurumlar yüzünden müşterilerimiz İstanbul hamal bulma noktasında zaman kayıp etmektedir.

Albayrak taşımacılık ise her bir eleman ihtiyacını kısa bir süre içerisin de karşılamaktadır. Ayrıca firmamız montaj elemanlarını eğitim geçirmektedir. Baza, yarak, çekyat, eşya dolabı gibi mobilyalarının kurulumun da en ufak bir problem yaşanmamaktadır.

Evden eve nakliye hizmeti almak isteyen müşterilerimizin de talepleri karşılanmaktadır.

Ev taşıma hizmetleri sigorta kapsamın da verilmektedir. İstanbul’dan 80 ilin tamamına sevkiyatlar düzenlenmektedir. Hamallarımız, paketleme işlemlerini dikkatli bir şekilde gerçekleştirmektedir. Yükleme sırasında da eşyaların darbe alması engellenmektedir. 

Hamal lazım olduğunda sizde firmamız ile iletişime geçerek eşyalarınızın profesyonelce taşınmasını sağlayabilirsiniz. Depolar veya fabrikalar için de düzenli eleman temini gerçekleştirilmektedir.

evtasimafiyatlari
evtasimafiyatlari
Taşıma Elemanı

İstanbul hamal ve taşıma elemanlarının tecrübesi, nakliye sürecini yakından etkilemektedir. İşçilerin tecrübesine göre şekillenen bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmak için ise alınması gereken önlemler vardır.

Firmamız ilk olarak tüm eşyalar üzerinde incelemeler gerçekleştirmektedir. Daha sonra ise uygun personel seçimi gerçekleştirmektedir.

Taşıma elemanı ve personellerimizin iş branşı farklıdır. Yani montaj ya da yerleştirme gibi işlemler sadece o işlem de uzman olan hamallar tarafından yapılmaktadır. Firmamız yeni adreslere gelen eşyaları kontrolden geçirdikten sonra montaja başlamaktadır.

Tüm eşyalar istenilen odalara yerleştirilmektedir. Albayrak nakliyat ile iletişime geçerek taşıma elemanı veya hamal talebin de bulunabilirsiniz. Her türlü yük kapalı kasa kamyonlarımız ile nakil edilmektedir. Parça yükler için ise kamyonet desteği sunulmaktadır.