En Yakın Nakliyeci

En Yakın Nakliyeci

17 Mart 2024 0 Yazar: admin

Herhangi bir tayin ya da konut değişikliği sebebiyle hemen bulunduğunuz ilçeye, semte en yakın nakliyeci ile irtibata geçmek istersiniz. Günümüzde zorlaşan şehir yoğunluğu, iş yoğunluğu gibi sebeplerden dolayı taşınma işlemi artık profesyonel nakliye firmaları tarafından yapılmaktadır.

Hemen her vatandaş yakın ve uygun nakliyeci şirketleri ile anlaşmaya vararak eşyalarını güvenle taşımayı tercih etmektedir.

Bunun sebepleri arasında değerlenen mobilyalar, zamanın kısıtlı olması, işin zorluğu gibi sebepler geliyor. Taşınma maliyeti için ortalama 2-3 bin TL fiyatı gözden çıkaramayan bazı ev sahipleri çok daha üzücü ve fazla maliyetlere katlanmak zorunda kalabilmektedir.

enyakinnakliyeci
enyakinnakliyeci

En Yakın Nakliyeci İletişim

Ev taşımak, iyi planlanmadığı takdirde çok fazla iş ve stres yaratabilecek bir iştir. Ve günümüzde bunu bireysel olarak planlayıp sorunsuz bir şekilde sonlandırmak neredeyse çok zordur. Bu sebeple referansları güçlü, yakın nakliyeci firmaları ile iletişim sağlayıp makul bir hizmet teklifi almanız doğru seçenek olacaktır.

Uzman bir nakliyeci veya bir nakliye firmasını araştırırken sadece size yakın olması tercih sebebi olmamalıdır.  Firmanın daha önceki referansları, internet ortamında gerçek müşteriler tarafından yapılan yorumları ve marka bilinirliği de çok önemlidir. Ve tabi ki kurumsallığı kesinlikle tercih sebebi olmamalıdır.

Neden Yakın Bir Nakliyeci İle Çalışmalısınız?

Eğer planınızda konut değiştirme varsa ve en yakın nakliyeci ile çalışma için kesin kararınızı veremediyseniz işte size makul sayılabilecek bazı sebepler:

Emniyet

Güvenlik, sadece taşınacak eşyaların emniyeti ile ilgili olarak değil, her noktasıyla önemli bir faktördür. Şirketin, uygun malzemelerin kullanımından nakliye için seçilen araçların denetlenmesine kadar her süreçte taşıma güvenliğine dikkat etmesi kaçınılmazdır.

Fayda maliyet

Müşteri, seçilen profesyonel hizmete bağlı olarak, taşıma işlemini kendisinin gerçekleştirmesinden daha uygun bir maliyet-fayda oranına sahip olacaktır. Firmanın kullandığı kaliteli araçların yanı sıra müşteri, hizmet sırasında gerekli tüm yardımları da almaktadır.

Teslimatta verimlilik

Bazı ev sahiplerinin eşyalarını acilen taşıma ihtiyacı vardır ve bu gibi durumlarda nakliyeci firmaları uygun çözümler sunmaktadır Teslimat süresi her müşterinin eşya miktarına göre belirlenir, ancak profesyonel firmalar tarafından imkanlar ortaya koyulduğunda bu süre çok daha erkene alınabilmektedir.

enyakinnakliyecileristanbul
enyakinnakliyecileristanbul

Nakliyeci Kimdir?

Nakliyeci aslında halk arasında dile kolay geldiği için kısaltılarak kullanılan bir kelimedir. Nakliyeci olarak ifade edilmek istenen, bir kişi ya da uzman değil daha çok kurumsal bir firma veya şirkettir. 

Nakliyeci ile çalışmak günümüzde ev veya işyeri sahiplerinin taşınma ihtiyaçlarını çözümlemek için tercih ettiği seçenekler arasındadır.

Nakliyeci Neler Yapar

Eğer bir nakliyeci ile anahtar teslim evden eve nakliye konusunda anlaşma sağladıysanız alacağınız hizmetler sizi taşınma sürecinin tüm stresinden kurtaracaktır. Çünkü alanında uzman ve bulunduğunuz muhite en yakın nakliyeci size aşağıdaki hizmetleri sunacaktır;

-Taşınma öncesinde mevcut eşyalarınızın tespiti ve hedef adresin incelenmesi,

-Fiyat ve hizmet detaylarının belirlenmesi ve teklif hazırlanması,

-Taşınma detaylarının ve toplam maliyetin yer aldığı bir sözleşmenin hazırlanması,

-Talebe göre nakliye sigortasının müşteriye kesilmesi,

Evden eve nakliye aşamasında kullanılacak olan tüm ekipmanların hazırlanması,

-Eğer talep edildiyse profesyonel ambalaj malzemeleri ile birlikte eşyaların paketlenmesi,

-Taşınma günü ve saatinde hazır bulunarak tüm eşyaların güvenle nakliye aracına yüklenmesi ve yeni konuta eşyaların yerleştirilmesi,

-Talebe göre demonte ve montaj işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

Ve son olarak anahtar teslim nakliye hizmetinin sonlandırılması.

enyakinnakliyefirmalari
enyakinnakliyefirmalari

Kimileri tarafından kolay bir sektör, basit bir hizmet gibi tanımlansa da nakliye sektöründe kalıcı başarıyı elde etmek ve güçlü referanslara sahip olmak son derece zorlu bir süreçtir.

Firmamız Albayrak Evden Eve Nakliyat sektörde 25 yılı aşkın hizmeti ve kurumsallığıyla bu güne kadar binlerce müşterisine sorunsuz bir şekilde hizmet sağlamıştır. Nakliyeci denildiğinde İstanbul genelinde liste başı firmalar arasında yer almaktan ve size en yakın konumda olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

En Yakın Nakliyeci Kimdir?

Sadece mesafelerin ötesinde en yakın nakliyeci kimdir sorusuna cevap vermek yanlış olacaktır. Maddeler halinde sıralayacak olursak;

  • En yakın nakliyeci bulunduğunuz semte konum olarak en yakın olmaktan ziyade hizmetleri ve kurumsallığı ile başarısını ispatlamış nakliyecidir.
  • Müşterisine güven telkin eden nakliyecidir.
  • Müşterisine ait eşyayı kendi eşyası gibi kabul eden ve emanet bilincinin farkında olan nakliyecidir.
  • En yakın nakliyeci fiyatlandırma ve ödeme konusunda müşterilerine kolaylık sağlayan nakliyecidir.
  • En yakın nakliyeci hizmeti almadan önceki tutumu ile aldıktan sonraki tutumu değişmeyen nakliyecidir.

Size en yakın nakliyeci ile hemen iletişim sağlayarak firmamızdan size özel teklifler alabilirsiniz. Dahası sorunsuz bir şekilde evden eve nakliye hizmeti almanın keyfini yaşayabilirsiniz. Firmamız sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle daima müşteri odaklı çözümler üretmektedir.

evdenevenakliyeciler
evdenevenakliyeciler

Tüm nakliye ihtiyaçlarınıza tek noktadan eksiksiz hizmet sunabilme kapasitemizle sizleri firmamızla tanışmaya davet ediyoruz. 

Evden eve nakliye, iş yeri taşıma, eşya depolama, asansörlü nakliyat, eşya paketleme ve daha fazlası firmamız tarafından kurumsal düzeyde sağlanmaktadır.

Sektördeki başarımızı referanslarımızı inceleyerek ve internette yer alan müşteri memnuniyeti anketlerinden araştırabilirsiniz. En yakın nakliyeci iletişim hattımız olan 0532 487 80 42 numaralı telefonumuzdan bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.