Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları, taşınma sürecinde önemli bir faktördür. Fiyatlar genellikle eşyaların miktarı, taşınacak mesafe, hizmet kalitesi ve ek hizmetler gibi faktörlere bağlı olarak belirlenir. Taşıma şirketlerinin sunduğu teklifler arasında karşılaştırma yapmak önemlidir. Müşteriler, bütçelerine en uygun ve hizmet kalitesi yüksek firmayı seçmek için araştırma yapmalıdır.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları konusunda internet üzerinde yapılan araştırmalar neticesinde ulaşılan sonuçlar ne yazık ki çoğu zaman doğru bilgileri vermemektedir.  Nakliyat sektöründe fiyat listesi için herhangi bir standarttan bahsetmek mümkün değildir. Çünkü evden eve nakliye işlemlerinin her biri birbirinden farklı hacimlerde işlemlerdir. Bu sebeple evden eve nakliye fiyatları  her müşterinin kendi ihtiyaçları ve talepleri göz önünde bulundurularak hazırlanmakta ve fiyat teklifi özel olarak iletilmelidir.

Evden eve taşınma işlemi günümüz şartlarının karşımıza sıklıkla çıkardığı işlemlerden bir tanesidir. Tayinler, ev değişiklikleri, iş gereği geçici veya kalıcı mekan değişiklikleri ve sayılamayacak kadar bir çok sebep… Eskiden evden eve nakliye işlemleri bireysel olarak çözülmeye çalışılır, nakliye aşamasında sadece kamyon kiralanırdı.

Fakat yaşam standartları geliştikçe eşyalar, mobilyalar ve diğer beyaz eşyalarda değerlendi. Zamanında herkes için çok değerli olduğu bu zamanda taşınma işleminin hiçbir eşyaya zarar vermeden, pratik bir şekilde taşınması için profesyonel yardım almak lüks değil standart oldu.

Evden Eve Taşıma Fiyatları Al

Evden eve taşıma fiyatları için verilecek hizmetin hangi yönlerde hangi koşullarda gerçekleştirileceği belirlenmelidir. Yani şehirlerarası nakliyat mı söz konusu yoksa şehir içi evden eve nakliyat mı? Bu ikisinin fiyat hesaplaması farklı metotlarla yapılmaktadır. Bunun haricinde taşınacak eşyanın niteliği nedir? Örneğin ev içerisinde antika ve sanatsal değeri olan eşyaların taşınması için ayrı bir ambalajlama, taşıma planı ve sigortalama hizmeti yapmak gerekirse fiyat değişebilmektedir.

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatları konusunda öncelikle müşterimizin adresine ulaşarak ev eşyalarının tespitini yapıyoruz. Ardından hangi şehre hangi tarihte gidilmesi talep ediliyor, depolama gerekiyor mu? Gibi soruların cevabını netleştiriyoruz. Bunlar belli olduktan sonra aynı yöne giden uygun araçların tespiti yapılmaktadır.

En uygun şehirlerarası nakliyat ücretleri ve tekliflerini sunabilmek adına geliştirdiğimiz kusursuz organizasyonla, yıllardan beri profesyonel çalışmalarımız bulunmaktadır.

Şehir İçi Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehir içi evden eve nakliyat fiyatları şehirlerarası taşımacılığa göre daha uygun olabilmektedir. Örneğin 2+1 orta hacimli bir eşya yoğunluğu olan evin şehir içi ortalama uzaklıktaki bir adrese taşınma işlemi 1200 TL’den başlayan fiyatlarla mümkün olabilmektedir. Daha net bilgi için detayların görüşülmesi gerekmektedir.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Firmamız Nakliyat Portalı uluslar arası evden eve nakliyat konusunda yıllardan beri devam eden deneyim ve tecrübesi, gerekli tüm yetki ve izin belgeleri ile profesyonel olarak hizmet vermektedir. Uluslararası evden eve nakliyat fiyatları ve ücretleri farklı metotlar, araştırmalar neticesinde hesaplanabilmektedir.

Uluslararası evden eve taşımacılık fiyatları ve diğer detaylar için firmamızı arayarak müşteri danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları 2023

Evden eve nakliyat fiyatları 2023 yılı itibariyle gerek piyasada meydana gelen genel zamların gerekse yakıt fiyatlarının artmasıyla beraber bir miktar artış göstermiştir. Fakat ev taşıma sektöründe mevcut firmalar arası rekabet bu artışı belli oranda dizginlemektedir. Dilerseniz  2023 yılında konut taşıma / evden eve nakliye fiyatları hakkında hep birlikte inceleyelim.

Öncelikle hizmet kalitesi ve detayları baz alındığında ortalama fiyatın bir şirketten diğerine %200’e kadar değişiklik gösterebildiğini bilmeniz gerekiyor. Nakliye firması ile anlaşmadan önce derin bir araştırma yapmanız ve çalışacağınız firma ile ilgili hizmet, şikâyetler ve diğer detayları öğrenmeniz çok önemlidir.

Evden Eve Nakliye Fiyatları Ne Kadardır?

2023 yılının öncesinde yani geçtiğimiz yıllarda ortalama 4 kişilik bir ailenin yaşadığı konutun evden eve nakliye fiyatı ortalama 800 TL’den başlayarak ekstralarla birlikte şehir içi 2.000 TL’ye kadar çıkıyordu. Bu fiyat ortalamasında, nakliye aracının günlük ücreti,  ambalaj malzemelerinin maliyeti ve işe tahsis edilen taşıma ekibinin yevmiyeleri dikkate alınarak hesaplanan minimum rakamları işaret etmektedir.

Eşya paketleme ve hassas nesnelerin özel taşıması, sigorta, erken randevu, asansörlü taşıma ve benzeri detaylar işin içine dâhil edildiğinde fiyatta kalem kalem değişiklik olması doğaldır. Müşterilerimize tavsiyemiz daima kaliteli ve garantili evden eve taşıma hizmeti almaları yönündedir. Kara düzen, sözleşme ve sigorta olmadan anlaşılan firmalar ne yazık ki ucuz nakliye fiyatları ile hizmet sağladıklarını iddia etseler de ciddi mağduriyetlere yol açmaktadırlar.

Nakliyat Portalı Kuruluşudur

2023 Evden Eve Nakliye Ücretleri Hesaplamasına Neler Dâhildir?

2023 yılında Ev taşıma fiyatları konusunda araştırma yapanlar için ücretleri hesaplama konusunda baz alınması gereken bazı maddeleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Nakliyenin aciliyeti;
  • Geçiş ücretleri;
  • Yakıt
  • Zorunlu sigorta
  • Yasal vergiler
  • Montaj ve demontaj gibi ekstra hizmetler
  • Diğerlerinin yanı sıra dâhil olan çalışan sayısı.

En önemli etkenlerden bir tanesi mesafenin uzaklığıdır. Eğer söz konusu taşıma şehirlerarası olacak ise yakıt ücretleri, otoban kullanım ücretleri, taşıma ekibinin günlüğü gibi masraflar maliyeti 10.000 TL’ye kadar çıkarabilmektedir. Örneğin, İstanbul’dan Van’a evden eve nakliye ücretleri hesaplanırken en büyük maliyetin 1800 km mesafede yakılacak olan yakıt olduğu aşikârdır.

Van’da yeni bir ekiple mi anlaşılacak, geriye dönüşte yük bulunacak mı yoksa boş mu gelecek, asansörlü nakliye aracı kiralanması gerekiyor mu ve benzeri detaylar doğrudan masraf kalemi olarak yansıyacaktır.

İstanbul’da 2023 Evden Eve Nakliyat Fiyatları

İstanbul evden eve nakliye hizmetlerinin en fazla talep aldığı şehirlerin başında gelmektedir. Bu durumda evden eve taşıma ücretleri 2023 yılında en çok İstanbul şehir içi veya şehirlerarası şeklinde araştırılmaktadır.

İstanbul ev taşıma fiyatları şehir içi veya sınır şehirlerine yönelik ortalama 2.000 TL ile 5.000 TL arasında değişebilmektedir. Ortalama fiyatlara sigorta ve sözleşme dâhildir. Tabi şirketler kendi taşıma politikalarını ve fiyatlandırmalarını değiştirebilirler.

Firmamız Nakliyat Portalı Evden Eve Nakliyat olarak 2023 yılında ücretleri piyasa verilerini göz önünde bulundurarak en uygun aralıklarda tutmaya gayret ediyoruz. Bununla beraber kurumsal, garantili taşımacılık hizmetlerimizden ödün vermemek için özverili çalışıyoruz.

Evden Eve Nakliyat Firması Nasıl Seçilmelidir?

Sadece fiyatları baz alarak evden eve nakliyat firması seçmek eşyalarınız için üzücü sonuçlara yol açabilir. O yüzden çalışacağınız firmanın başarı portföyüne göre seçimi çok önemlidir. Nakliyat firması seçerken aşağıdaki noktalara dikkat etmelisiniz:

-Bir taşıyıcının güvenilir olup olmadığını öğrenmenin en iyi yolu, daha önce yaptıkları işler hakkında referanslar istemektir.

-Şirketin taşınacak malların değerini karşılayan ve nakliye sırasında öngörülemeyen herhangi bir olay durumunda kullanılabilecek taşıma sigortası yapması kurumsallığının bir göstergesidir.

-Ödeme yaparken sürprizlerle karşılaşmamak için, şirketten hizmetin detaylarını ve tahsil edilecek toplam tutarları içeren bir sözleşme talep edin.

ŞehirlerArası 2023 Ev Taşıma Fiyatları

2023 yılı şehirlerarası evden eve nakliye fiyatları konusunda net rakamları belirleyebilmek için muhakkak çalışacağınız firmadan expertiz talep etmelisiniz. Fakat ortalama ev taşıma fiyatları aşağıda listede İstanbul ve yakın şehirler temel alınarak inceleyebilirsiniz.

  • İstanbul’dan Tekirdağ’a ev taşıma için ortalama fiyat 1500 TL’den 10.000 TL’ye kadardır.
  • İstanbul’dan Çanakkale’ye evden eve nakliye ortalama fiyatları 1000 TL’ den 20.000 TL’ ye kadardır.
  • İstanbul’dan Balıkesir’e evden eve taşıma için ortalama fiyat 1200 TL’den 15.000 TL’ye kadardır.

Görüldüğü gibi fiyatlar şehirlerarası mesafeye göre ortalama bir konut eşyaları üzerinden hesaplanmıştır.

Evden Eve Asansörlü Nakliyat Fiyatları

Evden eve taşıma sektöründe hizmet veren firmalar asansörlü nakliyat talep eden müşterilerine sundukları fiyatları, asansörlü aracın kirasına göre belirlemektedir. Bazı firmalar saatlik veya günlük ücret karşılığında bu özel araçları kiralarken bazı firmalar kendi bünyesinde asansörlü nakliye aracı barındırmaktadır.

Asansörlü Nakliye Fiyatları

Yukarıda bahsettiğimiz evden eve nakliye hesaplama maliyetlerine ek olarak asansörlü aracın maliyeti eklenerek ortalama rakam tespiti yapılabilir. Bu araçların saatlik ücreti güncel 300 TL’den başlamakta olup günlük ücreti 1500 TL’den başlamaktadır. Tabi yükseklik kapasitesine ve modeline göre de fiyatlar değişebilmektedir.

2023 Ev Taşıma Ücretleri Hesaplama Nasıl Yapılır?

2023  Evden eve nakliye ücretleri hesaplama tek başınıza yapabileceğiniz kolay bir işlem değildir. Bazı siteler online nakliye fiyatları hesaplama araçları ile size fikir vermeye çalışsa bile net rakamları ancak firma ile iletişime geçip detayları bildirdikten sonra öğrenebilirsiniz.

Fakat bazı faktörler nakliye fiyatları tespitinde çok önemlidir. İşte en önemli faktörlerin bir listesi:

Hacim: Taşınacak eşyaların (mobilya, ev aletleri, kutular vb.) kapladığı metreküp, bir taşınma işlemi için bütçe oluşturulurken ana verilerden biridir. Tahmin ettiğimiz gibi profesyonel şirketler genellikle evdeki oda sayısını bilerek bu bilgi hakkında fikir sahibi olabiliyorlar. Örneğin, 3 odalı bir eve taşınmanın fiyatı 3500 TL’den başlayabilirken, 4 veya 6 odalı bir ev olması durumunda fiyat 8.000 TL’den fazla olabilir.

Mesafe: Nakliye hizmeti veren şirketler bazen maksimum mesafe belirler; bazen de başlangıç ​​noktasından hesaplamaya başlarlar. Ancak genelde kat edilen kilometreye göre fiyat değişmektedir.

Hizmet kalemleri: Taşınma şirketleri, taşıma ekibinin tahsis edilmesi ve gerekli araçların kiralanmasını içeren temel hizmet kalemleri için ücret talep etmektedir.

Ekstra hizmetler: Taşınma asansörsüz bir apartmanda yapılıyorsa, bazen mobilya sökme, paketleme ve hatta vinç kiralama gibi ek hizmetlere ihtiyaç olabilir. Tüm bunlar, her müşterinin ihtiyaçlarına bağlı olarak ayrı olarak faturalandırılır.,

 

Evden Eve Nakliyat Her Şey Dahil Fiyatları Listesi

Evden eve nakliyat her şey dahil fiyatları ucuzcu gayri resmi nakliye firmaları ile taşınırsanız ne olur? Yeni evinize taşındıktan sonra eşyalarınızın yarısı kullanılamaz hale gelecek ve karşınızda bir muhatap dahi bulamayacaksınız. Resmi olmayan bir şirket sözleşme imzalamayacağı için de hukuki bir kanıtınız olmaz. Sözleşmeniz olmadığı için ve yapabileceksiniz ki? Hiç bir şey. Evet işte bunun için Nakliyat Portalı şirketimiz ile resmi yazılı sigorta garantili nakliye hizmeti alın. Güvenle stressiz sorunsuz taşının. Bu kadar kolay ve bu kadar basit kısmını siz yapın zor olan işleri bize ustasına bırakın. Evden eve nakliyat her şey dahil fiyatları listesi ile net bir şekilde taşınmadan önce nakliye ücreti bilgisi edinirsiniz.

Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Anadolu yakası nakliyat fiyatları ile avrupa yakası nakliyat fiyatları belirlenirken taşımacılığın yapılacağı konumları değerlendirirken aslında konumlar arası mesafe dışında kayda alınması gereken bir kaç husus daha vardır.Anadolu yakası ve Avrupa yakası içerisinde sağlıklı ve profesyonel bir ev taşıma hizmeti almak istiyorsanız mutlaka aşağıda belirlenen hususları detaylıca firmamıza veya anlaşma yapacağınız firmalara eksiksiz iletiniz.Bu hususlar şunlardır ;

1- Eşyanın alınacağı adres ile teslim edilecek adres uzaklığı

2-Eşya miktarı (1+1, 2+1, 3+1 ve üzeri ) taşınılacak ürünleri belirlenmesi

3-Eşyaların alınacağı kat ile gidilecek yeni lokasyonun bulunduğu kat

4-Eşyalar veya ürünlerin ambalajlama hizmeti müşteriye mi yoksa nakliye şirketine mi ait olacak ?

5-Nakliye aracı her iki lokasyonlarda bina önüne park edebilir mi ?

yukarıda belirttiğimiz gibi bu detayları firma ile müşteri arasında mutlaka konuşulması gereken altın soru – cevaplardır.Nakliyat Portalı sizlere Anadolu yakası ve Avrupa yakasında profesyonel bir taşımacılığı sunduğu gibi her zaman iki yaka arasında en çok tercih edilen şirket olmuştur.

Evden Eve Nakliye Ücretleri Hakkında Sık Sorulanlar

Evden Eve Nakliyat Ücreti Ne Kadar?

Evden eve nakliye fiyatları 750 tl den başlamaktadır.

Evden Eve Nakliye Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Fiyatlar eşyanızın miktarına, kapladığı alana ve ağırlığına göre değişir.

Kısa Mesafe Nakliye Fiyatı Ne Kadardır?

Kısa mesafe nakliye ücreti 800 tl den başlamaktadır.

Uzun Mesafe Nakliye Ücreti Ne Kadardır?

Uzun mesafe nakliyat fiyatları 1500 tl den başlamaktadır.

Evden Eve Nakliyat Fiyatlarında İndirim Var Mı?

Evet var. Çalışan Kamu personeline ve Sendikal işçilere indirim uyguluyoruz.

Şehirler Arası Nakliyat Fiyatları 2023

Plaka Şehirler Arası Nakliye FiyatLarı 1+1 Orta Boy Araç 2+1 Orta Boy Araç 3+1 Büyük Araç
01 İSTANBUL ADANA Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 18.900 TL 29.000 TL
02 İSTANBUL ADIYAMAN Arası Nakliye Ücretleri 19.300 TL 25.700 TL 36.000 TL
03 İSTANBUL AFYON Arası Nakliye Ücretleri 15.000 TL 26.500 TL 29.000 TL
04 İSTANBUL AĞRI Arası Nakliye Ücretleri 24.900 TL 29.000 TL 35.000 TL
05 İSTANBUL AMASYA Arası Nakliye Ücretleri 13.900 TL 28.000 TL 35.500 TL
06 İSTANBUL ANKARA Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 24.000 TL 30.500 TL
07 İSTANBUL ANTALYA Arası Nakliye Ücretleri 15.000 TL 23.000 TL 29.000 TL
08 İSTANBUL ARTVİN Arası Nakliye Ücretleri 19.000 TL 29.900 TL 36.500 TL
09 İSTANBUL AYDIN Arası Nakliye Ücretleri 16.000 TL 23.900 TL 28.500 TL
10 İSTANBUL BALIKESİR Arası Nakliye Ücretleri 12.700 TL 16.000 TL 19.000 TL
11 İSTANBUL BİLECİK Arası Nakliye Ücretleri 12.800 TL 14.000 TL 20.000 TL
12 İSTANBUL BİNGÖL Arası Nakliye Ücretleri 19.900 TL 26.000 TL 39.500 TL
13 İSTANBUL BİTLİS Arası Nakliye Ücretleri 19.000 TL 28.300 TL 37.500 TL
14 İSTANBUL – BOLU Arası Nakliye Ücretleri 13.500 TL 15.000 TL 22.900 TL
15 İSTANBUL – BURDUR Arası Nakliye Ücretleri 13.500 TL 22.000 TL 25.000 TL
16 İSTANBUL – BURSA Arası Nakliye Ücretleri 14.500 TL 18.000 TL 22.000 TL
17 İSTANBUL – ÇANAKKALE Arası Nakliye Ücretleri 11.700 TL 14.000 TL 19.500 TL
18 İSTANBUL – ÇANKIRI Arası Nakliye Ücretleri 13.000 TL 18.900 TL 22.500 TL
19 İSTANBUL – ÇORUM Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 18.000 TL 22.000 TL
20 İSTANBUL – DENİZLİ Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 19.000 TL 24.500 TL
21 İSTANBUL – DİYARBAKIR Arası Nakliye Ücretleri 18.900 TL 20.300 TL 36.000 TL
22 İSTANBUL – EDİRNE Arası Nakliye Ücretleri 12.900 TL 14.000 TL 16.500 TL
23 İSTANBUL – ELAZIĞ Arası Nakliye Ücretleri 13.000 TL 16.300 TL 20.000 TL
24 İSTANBUL – ERZİNCAN Arası Nakliye Ücretleri 13.000 TL 15.900 TL 19.000 TL
25 İSTANBUL ERZURUM Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 16.300 TL 20.000 TL
26 İSTANBUL ESKİŞEHİR Arası Nakliye Ücretleri 9.200 TL 11.900 TL 14.000 TL
27 İSTANBUL GAZİANTEP Arası Nakliye Ücretleri 13.900 TL 17.000 TL 22.000 TL
28 İSTANBUL GİRESUN Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 15.900 TL 19.000 TL
29 İSTANBUL GÜMÜŞHANE Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 18.000 TL 21.500 TL
30 İSTANBUL HAKKARİ Arası Nakliye Ücretleri 16.000 TL 20.000 TL 23.500 TL
31 İSTANBUL HATAY Arası Nakliye Ücretleri 12.900 TL 15.200 TL 19.000 TL
32 İSTANBUL ISPARTA Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 14.000 TL 17.000 TL
33 İSTANBUL İÇEL /Mersin Arası Nakliye Ücretleri 11.500 TL 14.000 TL 18.000 TL
34 İSTANBUL Arası Nakliye Ücretleri 3.200 TL 5.500 TL 7.500 TL
35 İSTANBUL İZMİR Arası Nakliye Ücretleri 7.900 TL 10.000 TL 15.000 TL
36 İSTANBUL KARS Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 17.000 TL 22.000 TL
37 İSTANBUL KASTOMONU Arası Nakliye Ücretleri 9.000 TL 11.250 TL 14.000 TL
38 İSTANBUL KAYSERİ Arası Nakliye Ücretleri 9.500 TL 11.350 TL 14.000 TL
39 İSTANBUL KIRKLARELİ Arası Nakliye Ücretleri 7.000 TL 8.000 TL 9.000 TL
40 İSTANBUL KIRŞEHİR Arası Nakliye Ücretleri 9.000 TL 11.900 TL 15.000 TL
41 İSTANBUL KOCAELİ Arası Nakliye Ücretleri 4.900 TL 6.300 TL 8.000 TL
42 İSTANBUL KONYA Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 13.900 TL 15.000 TL
43 İSTANBUL KÜTAHYA Arası Nakliye Ücretleri 8.900 TL 12.000 TL 14.000 TL
44 İSTANBUL MALATYA Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 14.000 TL 17.500 TL
45 İSTANBUL MANİSA Arası Nakliye Ücretleri 8.000 TL 10.000 TL 12.000 TL
46 İSTANBUL KAHRAMANMARAŞ Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 13.500 TL 18.000 TL
47 İSTANBUL MARDİN Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 17.000 TL 22.000 TL
48 İSTANBUL MUĞLA Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 13.250 TL 18.500 TL
49 İSTANBUL MUŞ Arası Nakliye Ücretleri 11.200 TL 14.200 TL 19.000 TL
50 İSTANBUL NEVŞEHİR Arası Nakliye Ücretleri 10.000 TL 13.900 TL 18.000 TL
51 İSTANBUL NİĞDE Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 15.000 TL 19.000 TL
52 İSTANBUL ORDU Arası Nakliye Ücretleri 10.900 TL 13.300 TL 17.000 TL
53 İSTANBUL RİZE Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 15.900 TL 18.500 TL
54 İSTANBUL SAKARYA Arası Nakliye Ücretleri 7.900 TL 11.000 TL 14.000 TL
55 İSTANBUL SAMSUN Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 13.450 TL 17.500 TL
56 İSTANBUL SİİRT Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 16.750 TL 22.500 TL
57 İSTANBUL SİNOP Arası Nakliye Ücretleri 9.500 TL 13.250 TL 17.500 TL
58 İSTANBUL SİVAS Arası Nakliye Ücretleri 10.000 TL 14.900 TL 18.000 TL
59 İSTANBUL TEKİRDAĞ Arası Nakliye Ücretleri 6.900 TL 10.000 TL 13.250 TL
60 İSTANBUL TOKAT Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 13.250 TL 18.250 TL
61 İSTANBUL TRABZON Arası Nakliye Ücretleri 11.000 TL 15.600 TL 19.500 TL
62 İSTANBUL TUNCELİ Arası Nakliye Ücretleri 12.900 TL 17.250 TL 21.500 TL
63 İSTANBUL ŞANLIURFA Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 13.400 TL 18.500 TL
64 İSTANBUL UŞAK Arası Nakliye Ücretleri 9.000 TL 14.200 TL 17.000 TL
65 İSTANBUL VAN Arası Nakliye Ücretleri 14.200 TL 18.800 TL 24.900 TL
66 İSTANBUL YOZGAT Arası Nakliye Ücretleri 10.900 TL 14.900 TL 18.250 TL
67 İSTANBUL ZONGULDAK Arası Nakliye Ücretleri 8.900 TL 15.200 TL 16.900 TL
68 İSTANBUL AKSARAY Arası Nakliye Ücretleri 9.700 TL 15.800 TL 18.900 TL
69 İSTANBUL BAYBURT Arası Nakliye Ücretleri 14.000 TL 16.700 TL 20.000 TL
70 İSTANBUL KARAMAN Arası Nakliye Ücretleri 9.000 TL 14.200 TL 19.500 TL
71 İSTANBUL KIRIKKALE Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 14.250 TL 18.000 TL
72 İSTANBUL BATMAN Arası Nakliye Ücretleri 12.000 TL 17.900 TL 22.500 TL
73 İSTANBUL ŞIRNAK Arası Nakliye Ücretleri 13.900 TL 18.500 TL 22.500 TL
74 İSTANBUL BARTIN Arası Nakliye Ücretleri 9.900 TL 15.350 TL 19.900 TL
75 İSTANBUL ARDAHAN Arası Nakliye Ücretleri 12.850 TL 18.650 TL 24.500 TL
76 İSTANBUL IĞDIR Arası Nakliye Ücretleri 12.150 TL 18.850 TL 23.500 TL
77 İSTANBUL YALOVA Arası Nakliye Ücretleri 12.850 TL 19.700 TL 22.000 TL
78 İSTANBUL KARABÜK Arası Nakliye Ücretleri 14.900 TL 19.500 TL 28.250 TL
79 İSTANBUL KİLİS Arası Nakliye Ücretleri 20.900 TL 25.400 TL 29.000 TL
80 İSTANBUL OSMANİYE Arası Nakliye Ücretleri 18.900 TL 24.300 TL 28.000 TL
81 İSTANBUL DÜZCE Arası Nakliye Ücretleri 13.900 TL 19.000 TL 24.000 TL

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması

İstanbul'da evden eve nakliyat hizmeti almak isteyenler için doğru firmayı seçmek oldukça önemlidir. Kaliteli ve güvenilir bir nakliyat firması, eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayarak stresinizi en aza indirir. İstanbul'da birçok nakliyat firması bulunmasına rağmen, güvenilirlik, deneyim ve müşteri memnuniyeti açısından öne çıkan bir firmayı tercih etmek önemlidir. Profesyonel bir nakliyat firması, eşyalarınızı özenle paketler, taşır ve yerleştirirken sizin için en uygun ve sorunsuz bir taşınma süreci sağlar.

İstanbul Evden Eve Nakliyat

Kurumsal İstanbul Evden Eve Nakliyat Şirketi

İstanbul'da kurumsal bir evden eve nakliyat şirketi seçmek, taşınma sürecini güvenli ve sorunsuz hale getirmek için önemlidir. Kurumsal bir firma, profesyonel bir yaklaşım sunar ve müşteri memnuniyetini ön planda tutar. İşini ciddiye alan bir şirket, eşyalarınızın paketlenmesinden taşınmasına ve yerleştirilmesine kadar her adımda titizlikle çalışır. Ayrıca, kurumsal bir nakliyat şirketi, sigortalı taşıma hizmeti sunarak olası risklere karşı koruma sağlar. İstanbul'da kurumsal evden eve nakliyat hizmeti alırken, güvenilir referanslara, deneyime ve şirketin sunduğu hizmetlerin kapsamına dikkat etmek önemlidir. Bu sayede taşınma sürecinizde sıkıntı yaşamaz ve güvenilir bir şekilde yeni adresinize yerleşebilirsiniz.

Profesyonel İstanbul Ev Taşıma Firması

İstanbul'da profesyonel bir ev taşıma firması seçmek, taşınma sürecinizin başarılı ve sorunsuz geçmesi için kritik öneme sahiptir. Profesyonel bir firma, deneyimli ve eğitimli personeliyle size kaliteli hizmet sunar. Eşyalarınızın güvenliği ve taşınma sürecinin sorunsuz ilerlemesi için gerekli tüm önlemleri alır. Profesyonel bir İstanbul ev taşıma firması, taşıma öncesinde eşyalarınızı detaylı bir şekilde değerlendirir ve uygun ambalajlama malzemeleri kullanarak paketleme işlemini gerçekleştirir. Ayrıca, taşıma günü için planlama yapar ve taşınma sürecini titizlikle yönetir. Güvenilir referanslara sahip olan bir firma tercih ederek, taşınma sürecinizin güvenilir ellere teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde, stressiz ve sorunsuz bir taşınma deneyimi yaşayabilirsiniz.

En İyi İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul'da evden eve taşınma süreci, profesyonellik ve güvenilirlik gerektiren önemli bir adımdır. En iyi İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasında seçim yapmak, eşyalarınızın güvenliği ve taşınma sürecinin sorunsuzluğu için kritik öneme sahiptir. Kaliteli hizmet, deneyimli personel ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla öne çıkan firmaları tercih etmek, taşınma sürecinizi stressiz hale getirecektir. İstanbul'da hizmet veren en iyi evden eve nakliyat firmaları, eşyalarınızı özenle paketler, güvenli bir şekilde taşır ve yeni evinize sorunsuz bir şekilde yerleştirir. Güvenilir referanslara sahip olan bu firmalar, taşınma sürecinizin her aşamasında size destek olacak ve yeni yaşamınıza güvenle adım atmanızı sağlayacaktır.

Pro İstanbul Evden Eve Nakliye Şirketi

Nakliyat Portalı İstanbul Evden Eve Nakliye Şirketi olarak, taşınma deneyiminizi profesyonelce yönetmek için buradayız. İstanbul'un her bölgesine kaliteli ve güvenilir nakliye hizmetleri sunuyoruz. Deneyimli ve eğitimli ekibimiz, eşyalarınızı özenle paketler, taşır ve yerleştirirken en yüksek standartlara uygun hareket eder. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, taşınma sürecinizin sorunsuz ve stressiz geçmesini sağlamak için çalışıyoruz. Güvenilir referanslarımız ve sigortalı taşıma seçeneklerimizle, eşyalarınızın güvenliği bizim önceliğimizdir. Nakliyat Portalı İstanbul Evden Eve Nakliye Şirketi olarak, size en iyi hizmeti sunmak için buradayız ve taşınma ihtiyacınızı karşılamak için sabırsızlanıyoruz.

Temiz İstanbul Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri

Temiz İstanbul Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri olarak, sizlere hijyenik, güvenilir ve profesyonel bir taşınma deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz. Eşyalarınızı özenle paketler, taşır ve yerleştirirken hijyen standartlarına büyük önem veriyoruz. Deneyimli ve titiz ekibimiz, taşınma sürecini en ince ayrıntısına kadar planlayarak eşyalarınızın güvenliğini sağlar ve yeni evinize sorunsuz bir şekilde yerleştirilmesini temin eder. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, taşınma süreciniz boyunca yanınızda olmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Temiz İstanbul Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri olarak, hijyen ve güvenliğinizi ön planda tutuyoruz ve size en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları İstanbul Nakliye Fiyatları
1+1 Ev Taşıma Fiyatı 8.000 – 10.000 ₺
2+1 Ev Taşıma Fiyatı 10.000 – 12.000 ₺
3+1 Ev Taşıma Fiyatı 12.000 – 15.000 ₺
Parça Eşya Taşıma Fiyatı 3.000 ₺

Evden eve nakliyat kaç TL?

Evden eve nakliyatın fiyatı birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterir. Taşınacak eşyaların miktarı ve türü, taşınacak mesafe, kat sayısı, paketleme hizmeti, sigorta gibi ek hizmetlerin varlığı ve taşınma günü gibi faktörler fiyatı etkiler. Dolayısıyla, net bir fiyat vermek için öncelikle taşınacak eşyaların detaylı bir şekilde incelenmesi ve taşınma şartlarının belirlenmesi gereklidir. Bu nedenle, taşınma işlemi için fiyat almak için doğrudan bir nakliyat firmasıyla iletişime geçmek en uygun yöntemdir.

İstanbul evden eve nakliyat fiyatları ne kadar?

İstanbul'da evden eve nakliyat fiyatları çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Taşınacak eşyaların miktarı, taşınacak mesafe, kat sayısı, paketleme hizmeti, sigorta gibi ek hizmetlerin varlığı ve taşınma günü gibi faktörler fiyatı etkiler. Genel olarak, İstanbul'da evden eve nakliyat için fiyatlar 500 TL ile 5000 TL arasında değişebilir. Ancak, net bir fiyat almak için doğrudan bir nakliyat firmasıyla iletişime geçmek ve ücretsiz keşif hizmetinden faydalanmak en doğru yaklaşım olacaktır. Bu şekilde, taşınma işlemi için kesin bir fiyat teklifi alabilir ve bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

Asansörlü nakliyat fiyatları ne kadar?

Asansörlü nakliyat hizmeti, taşınma sürecini daha hızlı ve güvenli hale getiren bir seçenektir. Ancak, asansörlü nakliyatın fiyatı da diğer faktörlere bağlı olarak değişir. Genellikle asansörlü nakliyatın fiyatı, taşınacak eşyaların miktarı, taşınacak kat sayısı, taşınacak mesafe ve taşınma günü gibi faktörlere göre belirlenir. İstanbul'da asansörlü nakliyat fiyatları normal fiyata ekstra olarak 500 TL ile 3000 TL arasında değişebilir. Ancak, net bir fiyat almak için doğrudan bir nakliyat firmasıyla iletişime geçmek ve taşınma işlemi için keşif hizmeti talep etmek en doğru yaklaşım olacaktır. Bu şekilde, taşınma işlemi için kesin bir fiyat teklifi alabilir ve bütçenize uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

Evden eve nakliyat ne demek?

Evden eve nakliyat, bir evden diğer bir eve eşyaların taşınması işlemidir. Bu işlem genellikle bir evden başka bir eve taşınma, yer değiştirme veya ev değiştirme durumlarında gerçekleşir. Evden eve nakliyat hizmetleri genellikle profesyonel nakliyat firmaları tarafından sağlanır ve taşınacak eşyaların güvenli bir şekilde paketlenmesi, yüklenmesi, taşınması, boşaltılması ve yerleştirilmesini içerir. Bu süreç, müşterilerin taşınma sürecini daha kolay ve stressiz hale getirmek için profesyonelce yönetilir. Evden eve nakliyat, müşterilerin taşınma işlemini planlamalarına ve organize etmelerine yardımcı olurken, eşyaların güvenli bir şekilde yeni adrese taşınmasını sağlar.

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?

Evden eve nakliyat, dikkatli planlama ve profesyonel bir yaklaşım gerektiren bir süreçtir. İşte evden eve nakliyatın genel adımları:

  1. Planlama: Taşınma işleminden önce, taşınma tarihini belirleyin ve nakliyat firmasıyla iletişime geçerek taşınma sürecini planlayın. Taşınacak eşyaların listesini yapın ve taşınma günü için gerekli hazırlıkları yapın.
  2. Taşıma Firması Seçimi: Güvenilir ve deneyimli bir nakliyat firması seçin. Referansları kontrol edin ve firmayla detaylı bir sözleşme yapın.
  3. Eşyaların Paketlenmesi: Taşınacak eşyaları uygun ambalaj malzemeleri kullanarak paketleyin. Kırılacak eşyalar için özel koruma önlemleri alın.
  4. Yükleme: Nakliyat firması, paketlenmiş eşyaları taşıma aracına yükler. Bu sırada eşyaların güvenliği ve taşıma aracının düzeni önemlidir.
  5. Taşıma: Eşyalar, belirlenen yeni adrese taşınır. Güvenli bir şekilde taşınmaları için taşıma firması gerekli önlemleri alır.
  6. Boşaltma ve Yerleştirme: Yeni adrese varıldığında, eşyalar taşıma aracından indirilir ve yeni eve yerleştirilir. Bu süreçte eşyaların doğru odalara yerleştirilmesi için yönlendirme yapılabilir.
  7. Kontrol ve Bitirme: Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra, taşınan eşyaların kontrol edilmesi ve eksiklik olup olmadığının kontrol edilmesi önemlidir. Nakliyat firmasıyla son detayları gözden geçirin ve işlemi tamamlayın.

Bu adımları takip ederek, evden eve nakliyat sürecini daha düzenli ve sorunsuz hale getirebilirsiniz. Profesyonel bir nakliyat firmasıyla çalışarak, taşınma sürecinin daha kolay ve stressiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat İçin 4 Teklif Al, Karşılaştır

TEK TIKLA FİYAT TEKLİFİ AL!