İstanbul İzmir Arası Nakliyat   

 İstanbul İzmir Arası Nakliyat  

İstanbul İzmir arası nakliyat şirketimiz, şehirlerarası taşımacılık noktasında profesyoneldir. Ev eşyaları, ofis malzemeleri, kuru yükler ve parça yükler 1 iş günü içerisin de talep edilen gün ve saatte yeni adreslere götürülmektedir. Ayrıca İzmir ve İstanbul’un her bir ilçesine asansörlü nakliye hizmeti de verilmektedir. Eşyaların tamamı ambalajlı bir şekilde kamyonlara yerleştirilmektedir. İstanbul İzmir arası nakliyat ekipleri, montaj ve de montaj işlemlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmektedir. Bazalar, yataklar, mobilyalar, ahşap malzemeler, mutfak malzemeleri özenle paketlenmektedir. Atacan taşımacılık şirketi, 1+1, 2+1, 3+1 gibi dairelere uygun araç modelleri tahsis etmektedir. Yine sayıca az olan parça yükler için de boş kamyonet tahsis edilmektedir.

 

İstanbul İzmir Arası Ev Taşıma

İstanbul İzmir arası ev taşıma hizmeti, sistematik bir sıra ile verilmektedir. İlk önce ev eşyalarının tamamı ekspertizden geçirilmektedir. Daha sonra sökme işlemlerine başlanmaktadır. Ayrıca paketlenmiş olan mobilyalar dikkatli bir şekilde araçlara yerleştirilmektedir. İstanbul İzmir arası ev taşıma ekipleri, yeni adreslere getirilen tüm mobilyalarının montajını gerçekleştirmektedir. Bununla birlikte asansör talep eden müşterilerimiz için de anlaşmalı olduğumuz İstanbul İzmir arası nakliyat firmaları üzerinden vinç kiralanmaktadır. Atacan taşımacılık, her türlü yükü sigortalı bir şekilde nakil etmektedir. Şehirlerarası nakliye hizmetleri, Türkiye’nin 81 il ve ilçesi için verilmektedir. Taşıma sırasında herhangi bir sorun yaşanması da engellenmektedir.

 

İstanbul İzmir Arası Nakliye Şirketleri

İstanbul İzmir arası nakliyat

İstanbul İzmir arası nakliyat

İstanbul İzmir arası nakliye şirketleri taşıma noktasında farklı kalite de hizmetler sunmaktadır. Her firma işini düzgün yapmamakla beraber müşterilerini de memnun edememektedir. Özellikle de şehirler arası sevkiyatlar komisyonculuk yapan nakliye firmaları tarafından düzenlenmektedir. Örneğin müşterilerden gelen işler 3. Bir firmaya satılmaktadır. Atacan İstanbul İzmir arası nakliye şirketleri için böyle bir hizmet anlayışı söz konusu bile değildir. Tüm taşımacılık hizmetleri sadece kendi araçlarımız ve personellerimiz ile verilmektedir. Müşterilerimizin en bir konu da mağdur edilmesi de söz konusu değildir. Örneğin ekstra bir ücret istenmesi, söz verilen tarihe kadar taşımanın tamamlanmaması, eşyaların deforme olması gibi olumsuzlukların yaşanması mümkün değildir.

 

İstanbul İzmir Arası Nakliyat Fiyatları

İstanbul İzmir arası nakliyat fiyatları 1000 Türk Lirasından başlamaktadır. Atacan nakliye firmamız, hafta da 3 gün Ege bölgesinde bulunan illere sevkiyatlar düzenlemektedir. Parça eşyalar, tek tük mobilyalar cüzi ücretler ile nakil edilmektedir. Buna ek olarak 4+1 den büyük olan daireler için ise yüzde 20’ye varan indirimler yapılmaktadır. Çok absürt ve düşük ücretler ile faaliyet gösteren İstanbul İzmir arası nakliyat firmaları hakkında detaylı araştırmaların yapılması çok önemlidir. Ucuz bir hizmet alayım derken daha büyük maddi zararlar ile karşılaşılmaktadır. Bu nedenle de evini veya iş yerini taşıtacak olan mal sahiplerinin sadece sigortalı ve kurumsal hizmet sunan İstanbul İzmir nakliyat firmalarını tercih etmesi gerekmektedir.

İstanbul İzmir Arası Evden Eve Nakliyat

İstanbul İzmir arası evden eve nakliyat firmamız, Muğla, Aydın, Balıkesir gibi iller için de sevkiyatlar düzenlemektedir. İzmir dönüşü alınan yüklere özel olarak indirimler yapılmaktadır. Firmamız her daim kaliteli taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Araçlarımızın birçoğu yeni model olmakla be4raber teknolojik özelliklere sahiptir. İstanbul İzmir arası evden eve nakliyat altında fabrika yükleri, parsiyel yükler, depo yükleri, seri imalat mobilya ve ürünleri için de taşımacılık desteği sağlanmaktadır. Her ne olursa olsun tüm yükler zamanında nakil edilmektedir. Atacan nakliyat farklı ile taşınmak ve ekonomik bir taşımacılık hizmeti almak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.