Kamyon Km Nakliye Fiyatı

Kamyon Km Nakliye Fiyatı

17 Mart 2024 0 Yazar: admin

Kamyon Nakliye Km Fiyatları

Taşımacılık ve nakliyat maliyetleri, projeden projeye göre değişkenlik göstermektedir. Kamyon km nakliye fiyatı eşya sayıları, dairelerin büyüklüğü göz önünde bulundurularak hesaplanmaktadır.

Yine paketleme, kurulum, sökme takma gibi işlemler de nakliyat ücretlerini yakından etkilemektedir. Firmamız ise her daim ekonomik hizmet sunmaktadır. Evden eve taşımacılık, ofis taşımacılığı, asansörlü taşımacılık gibi hizmetler makul fiyatlar ile verilmektedir. 

kmnakliyefiyatlari
kmnakliyefiyatlari

Kamyon evden eve  nakliye km fiyatı ise yapılan ekspertiz çalışmalarından sonra belirlenmektedir. Firmamız İstanbul şehir içi taşımacılık ve ilçeler arası ev taşımacılığı hizmetlerine özel indirimler gerçekleştirmektedir.

Ayrıca 10 km’yi geçmeyen mesafeler için araç yakıt maliyetleri Atacan nakliyat tarafından karşılanmaktadır. Firmamız, komple yükler, parça yükler, seri imalat ve tekstil ürünleri için de nakliye desteği sağlamaktadır. Bünyemiz de küçük, büyük olmak üzere 5 adet kamyon ve kamyonet modeli bulunmaktadır.

Kamyon Nakliye Ücretleri Hesaplama

Kamyon nakliye ücretleri 300 Türk Lirasından başlamaktadır. Firmamız, İstanbul içi her ilçeye 2 saat içerisin de araç tahsis etmektedir. Ev ve ofis taşıma hizmetleri yine aynı gün de verilmektedir.

Ayrıca kamyon km nakliye fiyatı 2024 hesaplamaları sırasında eşyaların paketlenmesi, araca yüklenmesi, yeni binaya çıkarılması gibi işçilik ve malzeme maliyetleri de göz önün de bulundurulmaktadır. Firmamız anahtar teslim fiyat teklifi sunmaktadır.

kamyonnakliyekmfiyati
kamyonnakliyekmfiyati

Tüm işlemler uzman kadromuz tarafından gerçekleştirilmektedir. Şehirlerarası kamyon nakliye ücretleri km başı birim fiyatı üzerinden hesaplanmaktadır. Şehirler arası evden eve taşımacılık fiyatlarımız de bu şekil de hesaplanmaktadır.

Firmamız aynı zaman da İstanbul’dan 81 ilin tamamına nakliye desteği sağlamaktadır. Taşıma hizmetleri sigortalı bir şekilde verilmektedir. Mobilyaların, ev eşyalarının deforme olmaması için gerekli tüm önlemler alınmaktadır.

Kamyonet Nakliye Fiyatları

Her taşımacılık şirketinin talep ettiği kamyonet nakliye fiyatları 2024 birbirinden farklılık göstermektedir. Ancak sayıca az olan ve yakın mesafeyi kapsayan hizmetler için absürt ve abartı rakamlar talep edilmektedir.

Özellikle de yakın ilçeler için bile yakıt ücreti istenmektedir. Firmamız için böyle bir durum asla söz konusu değildir. Kamyon km nakliye fiyatı piyasa şartlarına göre daha makul bir düzeydedir. Taşımacılık hizmetlerin de kullanılan tüm kamyon ve kamyonet firmamıza aittir.

Yani herhangi bir şirketten kiralama asla söz konusu değildir. Bu sayede de hizmet maliyetleri büyük oran da düşürülmektedir.

kamyonkmnakliyefiyati
kamyonkmnakliyefiyati

Kamyonet nakliye fiyatları hakkın da detaylı araştırmalar gerçekleştiren müşterilerimizin karşısına komisyoncular çıkmaktadır. Bu komisyoncular yüzünden hem maliyetler yükselmekte hem de müşterilerimiz mağdur edilmektedir.

Atacan nakliye firmamız asla ve asla komisyonculuk yapmamaktadır. Ambalajlama, montaj, kurulum, taşıma gibi hizmetlerin tamamı kendi bünyemiz tarafından verilmektedir. Kamyonetlerimizin birçoğu 1+1 ev taşımacılığı, küçük ofis taşımacılığı, parça eşya taşıma gibi hizmetler de kullanılmaktadır.

Kamyon Km Nakliye Fiyatı Hesaplama

Kamyon nakliye hesaplama şekilleri farklıdır. Öncelikle müşterilerimizin maliyetler kadar hizmet kalitesine önem göstermektedir. Firmamız tüm hizmetlerini birinci sınıf kaliteyle vermektedir. Kesinlikle maliyetleri düşürmek için ucuz malzemeler kullanılmamaktadır.

 Kamyon nakliye hesaplama sırasında ilk öncelik eşya sayısı ve talep edilen işçilik şekli göz önün de bulundurulmaktadır. Örneğin bazı müşterilerimiz paketleme ve montaj gibi işlemleri kendisi halletmektedir. Firmamız ise sadece eşya taşıma noktasında destek sağlamaktadır. Bu nedenle de kamyon nakliye km fiyatı düşmektedir.

Yani maliyet hesaplamaları tamamen hizmet şekli üzerinden gerçekleştirilmektedir. Taşıma işlemleri boyunca en ufak bir problem yaşanmamaktadır. Ekiplerimiz yükleme, boşaltma uygulamaları sırasında eşyaların darbe almasını engellemektedir.

Ayrıca montaj, kurulum gibi işlemler sırasında da mobilyaların yalama olması veya düzgün sabitlenmemesi söz konusu değildir.

Evden Eve Nakliyat Fiyat Hesaplama

Atacan taşımacılık şirketi, evden eve nakliyat fiyat hesaplama sırasında önceliğini müşteri memnuniyetine vermektedir. 3+1 ve 4+1 dairelere özel indirimler yapılmaktadır.

Anadolu yakasın da bulunan ilçeler arası sevkiyatlar için ise minimum yüzde 20 indirimler söz konusudur. Kamyon km nakliye fiyatı ve evden eve taşımacılık fiyatları en düşük kar oranı ile belirlenmektedir.

evdenevekmfiyati
evdenevekmfiyati

Firmamız ayrıca asansörlü taşımacılık hizmetlerini de uygun fiyatlar ile vermektedir. Asansör sistemlerinin tamamı şahsımıza aittir. Tüm araçlarımız ve ekipmanlarımız nakil güvenliğini maksimum bir düzey de sağlayacak düzeydedir.

 Evden eve nakliyat fiyat hesaplama sonucun da tespit edilen rakam dışında sonradan ek bir ücret talep edilmesi söz konusu değildir.  Firmamız her daim kaliteli, ekonomik ve yenilikçi bir çalışma prensibine sahiptir.